Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for køb af varer fra Rejsemagasinet Vagabond ApS CVR nummer 2713 0984, beliggende Jyllingevej 64B, 2720 Vanløse

Telefon: 70 266 866 (hverdage 12.00 til 14.00)

Betaling

Man kan betale med Dankort hos Vagabond. Der opkræves intet gebyr.

Alle produktpriser er inklusive 25 % moms. Hvis du vælger at betale med Dankort eller kreditkort, hæves beløbet først fra din konto, når varen er leveret fra Vagabond.

Levering

Ved køb af et abonnement på Rejsemagasinet Vagabond, leveres magasinet til den postadresse, som du selv har indtastet ved købet. Magasinet leveres til vores abonnenter på den officielle udgivelsesdato.

Ved køb af entrebilletter til vores messer og events, leveres dine entrebilletter til den mailadresse, som du selv har indtastet ved købet. Entrebilletter leveres indenfor 10 minutter fra betaling er accepteret.

Ordrebekræftelse

Når du har købt en vare, modtager du en ordrebekræftelse pr. e-mail. Ordrebekræftelsen indeholder blandt andet kundens navn og adresse, betalingsmåde, leveringsadresse, en oversigt over de bestilte varer og kontaktdetaljer.

Du bør gemme ordrebekræftelsen.

Fragtgebyrer

Der tilkommer ingen fragtgebyrer ved bestilling af et abonnement, hvis du er bosiddende i Danmark. Ved bestilling af et abonnement til udlandet tilkommer der ekstra fragtgebyr i henhold til PostDanmarks takster. Ved afgivelse af andre ordrer i netbutikken tillægges der et gebyr når varen bestilles til levering, som afhænger af vægten på varen.

Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret) har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes til abonnement@vagabond.info eller ringes ind på Telefon: 70 266 866 (hverdage 12.00 til 14.00). Du har herefter 14 dage til at returnere dit magasin. Det betyder intet at dit magasin er blevet brugt.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur

Ved fortrydelse af købet skal beløbet tilbagebetales til samme betalingskort, hvorfra købet er foretaget samt beløbet skal straks betales tilbage, dog inden for en frist på 14 dage.

Information om procedure for fornyelse og sletning af kortnummer

Hvis du har oprettet et abonnement på Rejsemagasinet Vagabond opkræves du løbende (f.eks. ved hver udgave, ved hver tredje udgave eller ved hver sjette udgave). Hvis du skifter bank, skifter Dankort eller andet, skal du selv oprette et nyt abonnement ud fra dit nye Dankort. Det er vigtigt at du informerer Vagabond om at du har oprettet et nyt abonnement, så vi kan slette dit gamle abonnement. Du kan kontakte Abonnementsservice Mandag-Fredag: 12.00 – 14.00 på telefon: (+45) 70 26 68 66 eller på mail: abonnement@vagabond.info

Returnering

Du kan til hver en tid opsige dit abonnement på Rejsemagasinet Vagabond, men magasiner, som du har modtaget ifølge dit abonnement kan og skal ikke returneres.

Billetter købt til vore messer og events refunderes kun før afholdelse af den pågældende messe og/eller event.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Hvis du fortryder køb af et abonnement på Rejsemagasinet Vagabond, refunderer vi et beløb svarende til det antal udgaver, som du har tilbage af dit abonnement, fratrukket eventuelle intro-priser og rabatter.

Reklamationsret

Hvis du modtager en udgave af Rejsemagasinet Vagabond som abonnent, som er beskadiget, skal du blot tage et foto af magasinet og sende det til abonnement@vagabond.info sammen med dit abonnementsnummer. Så sender vi et nyt eksemplar til dig.

Hvis du modtager entrebilletter, hvor stregkoden ikke er læsbar, skal du blot videresende din(e) entrebilletter til abonnement@vagabond.info, så sender vi nye entrebilletter til dig.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere den bestilte vare til dig.

Personoplysningerne registreres hos Rejsemagasinet Vagabond ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.vagabond.info videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Sikkerhed ved brug af betalingskort

Til alle betalingstransaktioner med betalingskort bruger Vagabond et sikkert betalingssystem, der er godkendt af Nets Danmark. Løsningen omfatter bl.a. kryptering af overførsler, kryptering af lagrede informationer, en omfattende systematisk test, virusbeskyttelse og anvendelse af krypteringscertifikat. Du vil blive afkrævet kortnummer og udløbsdato ved betaling med kreditkort. Der skal ikke afgives pinkode i forbindelse med køb på Internettet. Du kan betale med følgende betalingskort: Dankort VISA/Dankort VISA

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Direktør Christian Adamsen på telefon 4813 1504 eller mail adamsen(ad)vagabond.info. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerstyrelsen via http://www.forbrug.dk/, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.